Хамалски услуги и преместване в София

Хамалски услуги и преместване в София

Допълнителни такси за хамалски услуги и преместване на офиси, апартаменти в София

Изберете от какви хамалски услуги имате нужда, поискайте точна цена от фирмата по преместване. Вземете решение за вида на услугата. Ако се налага да премествате вашият офис е нужно да поискате оферта от фирмата изпълнител – опаковане, доставка на кашони, де/монтаж на мебелите и други, в зависимост от потребностите от които се нуждаете. Всичко да бъде документирано и подпечатано.

Хамали Люлин предлагат хамалски услуги свързани с преместване на офиси и апартаменти, опаковане, де/монтаж на мебели, товаро разтоварна дейност, качване и сваляне на стоки, подреждане по стелажи, разопаковане, разместване, подреждане и транспортни услуги. Всички тези услуги са свързани помежду си и вашият избор е най-важен за нас. Разбира се, опита ни в пренасяне на тежки предмети като пиана, рояли, метални каси и сейфове, копирни машини, апаратура, медицинско оборудване, апарати и много други е безспорен и можете да разчитате на 100 %. Почистване на мазета и тавани също не е за пренебрегване, както и извозване на строителни отпадъци и стари непотребни предмети и мебели.

Допълнителни услуги за преместване Професионалните хамали могат и често правят много повече, за да завършат работата по преместване която получават, успешно. Това е известно като допълнителни услуги. Ето някои от тях. Опаковане и разопаковане Правилното опаковане изисква много време и енергия. А също и материали за опаковане и уплътняване. Така, че ще се нуждаете от професионални опаковчици, за да се погрижите за вещите си. Ако имате деликатни произведения на изкуството или други ценни картини и предмети, които не се вписват в стандартни преместващи се кашони, можете да поискате услуги за персонализирано опаковане. Тези услуги, предлагани от професионална фирма за преместване, могат да се нарекат допълнителни услуги и такси. Разглобяване и сглобяване на мебели Ако не сте сигурни как да разглобявате и подготвяте големите си мебели, помислете дали да не използвате професионална помощ. Демонтаж и монтаж на кухненско оборудване Допълнително се таксува монтажа на кухненски шкафове и котлони, свързването на уредите. Разместване на предмети по стълбите Ако се налага хамалите да качват или свалят предмети по стълбите, често има оставени от съседите шкафове, стари перални и гардероби, както и сакции с цветя. Тяхното разместване ще се таксува. Пренасяне на предмети на далечни разстояния от жилищния вход Ако пред вашия имот няма място за паркиране, товарния превоз може да се наложи да спре на значително разстояние от входа на дома ви. В този случай се налага допълнително натоварване за хамалите, което осмисля таксуването. Добре би било да се информирате и споделите с нас за тези опасения, за да се договорим конкретно и ясно. Провален план за преместване При пристигане на адрес заявите, че плана за преместване отпада поради възникнали обстоятелства, ще ви начислим такса за идване, която разбирате не е по вина на фирмата изпълнител. Допълнителни услуги възникнали по време на преместване Понякога искате да преместите някои от мебелите си на определено различно място – къща на приятел, временна квартира или подарявате на някой роднина, в този случай се възползвате от допълнителна доставка на услугата и трябва да заплатите такса.

Изброените по горе варианти за допълнително таксуване не са предвидени предварително преди преместване на офиса или жилището и не можем да ги избегнем, за това по време на огледа можем да дискутираме темата и вземаме тези обстоятелства като сключим предварителен договор между двете страни. След това офертата остава непроменена докрай.

Вашият коментар

Close Menu