• Преместване на багаж и мебели
  • Офис преместване
  • Опаковане и продажба на кашони
  • Транспортни услуги
  • Съхранение

Хамали Люлин са експерти по преместване. Ние можем да преместим вашата къща, офис, апартамент независимо от количеството вещи, независимо къде и на кой етаж, с или без асансьор. Можем да работим по фиксирана оферта, като посещаваме вашия дом и оценяваме размера и изискванията на вашето преместване, или можем да таксуваме на час предлагайки комплексни хамалски услуги. Можем предварително да опаковаме цялата ви покъщнина и да разопаковаме на новото място. Същевременно ако няма къде да съхраните стоката си, ние можем да ги закараме в наше чисто, сухо и безопасно съоръжение, който служи специално за складиране на багаж. Ние от Хамали Люлин извършваме всичко това професионално и ви уверяваме че преместените стоки, мебели и офис инвентар няма да бъдат повредени и транспортирани безпроблемно. Нашата основна мисия – преместване на офиси, жилища или товарен транспорт в страната ще бъдат направени лесно и безопасно от Хамали Люлин. Ние преместваме частни лица, търговски офиси и компании из цяла София. Стремим се да направим целия процес лесен за вас. Имаме голям опит в сферата на преместването и предлаганите от нас хамалски услуги ще донесат удовлетвореността на клиентите. Екипът ни е обучен да идва в точен час и извършва де/монтаж, опаковане и пренасяне според вашите изисквания или според договореностите извършени по времето на огледа. Нашите изпълнители по преместване ще помогнат с всички аспекти на преместването, от планирането до изпълнението. С нашия учтив екип, любезно обслужване на клиентите и конкурентни цени, имате достатъчно стимул да наемете нашата услуга. Добавихме повече изкушения под формата на безплатни неща. Прочети повече

В днешния бизнес свят някои компании могат да открият необходимост от промяна на офиса, след като установят, че използваните от тях съоръжения /офис помещения/ вече не отговарят на техните нужди. Решението за преместване може да се дължи на растеж, финансови ограничения, съкращения, сливания или придобивка. Времето на Вашия персонал е прекалено ценно, за да бъде включено в отнемащото време функция на планиране, организиране и изпълнение на преместването. Тук може да помогне професионалният екип за преместване на офиси Хамали Люлин. Доброто и печелившо място е също толкова важно за бизнеса, колкото храната е за човека. Ето защо бизнесмените преместват офисите си в нови помещения. Преместването на цял офис на ново място може да бъде доста досадна задача. Необходимо е не само да премествате важни документи, но също така да се грижите за преместването на тежки машини като копирна машина, каса или тежка мебел. Нашата служба за смяна на офиса се основава на принципа - предоставяне на нашите клиенти цялостни качествени услуги с най-добра гъвкавост и надеждност, за да се преместят в целия град или в цялата страна, когато пожелаят. Започвайки от демонтажа, опаковането, товаренето до разтоварването, поддържайки най-високите стандарти по отношение на безопасността по време на транспортиране, ние не вземаме нищо на случайността. Ето защо, ако не го планирате по подходящ начин, може да загубите по важни неща, които могат да имат сериозни последици за вашия бизнес по-късно. Нашият екип по преместване ви гарантира, че ще получите правилната и планирана услуга, която търсите. Притежаваме отличен опит в преместване на офис складове, офис помещения в сгради, кантори и предприятия. Търсите ли хамалски услуги за преместване на офис в София? Нуждаете ли се от помощ при преместването на вашата компания? Без значение дали имате нужда от опитни хамали или преместване, можем да помогнем. Прочети повече

Опаковането е изкуство. Тези оскъдни орнаменти, порцелан, кристал и произведения на изкуството се нуждаят от специални грижи и внимание. Ние от Хамали Люлин използваме най-качествените и здрави опаковъчни материали. Ние можем да опаковаме почти всичко. Ние можем да ви спестим време и да гарантираме, че вашите стоки ще пристигнат непокътнати в местоназначението си. Ние сме специализирани в правилното опаковане на крехки и чупливи, висококачествени продукти, включително антики, електроника, кристал, порцелан. Нашето опаковане е идеално не само за вътрешно преместване, а също така за международни превозвачески премествания където са необходими големи контейнери и дълги разстояния, като гарантираме, че всичките ви стоки пристигат в новата ви дестинация непокътнати и запазени.

Използвайки голямо разнообразие от висококачествени опаковъчни продукти, включително опаковки с мехурчета и одеяла, ние ще използваме богатия си опит за да предложим сигурна и ефикасна защита на вашите мебели и стоки от тежките превози на дълги разстояния. Списък с вашите вещи ще бъде предоставен на екипа, включително допълнителни инструкции, за да улесни разопаковането ви.

Нашият висококвалифициран екип ще обработи вещите ви с най-голяма грижа, за да се гарантира че артикулите няма да са повредени. Всички кашони са етикирани според стаята и предметите в нея. Ако искате да спастите разходи, но все пак искате да се възползвате от услугите за опаковане, ние предлагаме и частично опаковане като вие се заемате с това което е по лесно и е по силите ви, за нас остава по сложната част.

Вашата най-добра гаранция за защита

Как трябва да се справите с опаковането на вещите си? С услугите за опаковане Хамали Люлин ще приготвят вашите стоки и мебели бързо и сигурно за безпроблемна доставка.

Коя опаковка трябва да избера?

Ние ще препоръчаме услугите си за опаковане като част от хода на пълно обслужване. Така ще носим отговорност не само при преместване на вашите мебели, но и при опаковане на чупливата техника. Хамали Люлин са обучени в най-добрите техники и винаги използваме качествени материали. Ако мислите, че можете да се справите с опаковането, все пак, попитайте нашите сътрудници за ценовите опции за пълно опаковане или частично, от какви точно размери кашони имате нужда.

Как опаковаме вашите вещи?

Когато дойде време да опаковате нещата си, наш екип идват във вашия дом с всички необходими кашони и материали.

Ще се нуждаем от маса на която да работим

Внимателно ще обвиваме с бабъл фолио чупливите предмети и поставяме в малки кашони, като допълнително ще са надписани и номерирани.

Дрехите се поставят в подходящи кашони с закачалки, готови за носене когато разопаковате. Прочети повече

Ние притежаваме два превоза предназначени за транспортиране на вашите стоки и мебели не само на територията на град София, а и в страната. Оборудвани с падащ борд с общо тегло на товара до 1 тон и до 2,5 тона. Можете да изберете само транспорт или и хамалски труд в зависимост от вашите възможности. Всяка стока ще бъде транспортирана където пожелаете и доставена в срок. Гарантираме доставянето на стоки чрез правилно избран маршрут или по-ваше желание на достъпни цени. Централните части на София не са проблем за нашите камиони при товарене или разтоварване на стоки и товари. Опитваме се да отговорим на нуждите на нашите клиенти по всякакъв възможен начин. Прочети повече

Много семейства сега се преместват във временно настаняване в района, в който желаят да живеят, за да получат по-добро усещане за обкръжението и как ще посрещнат бъдещите си нужди. Вместо да премествате всичките си вещи, съхранението е жизнеспособна опция. Нашите превозвачи осигуряват специализирано модулно съхранение в сигурни съоръжения, създадени специално за защита на ценните ви вещи. Ако някой от нашите клиенти пътува в чужбина със задължения за няколко месеца, те са щастливи да запазят мебелите си в нашия склад за съхранение в София. Ще бъде таксуван на база месечен наем. Защото е много по-евтино и по-безопасно, да съхранявате в нашите надеждни хранилища, отколкото да плащате наема за апартамент. Нашите услуги за складиране и съхранение гарантират за тяхната ефективност и съвременен бизнес модел, като продължават да помагат и същевременно съобразяваме с изискванията на нашите клиенти.

Съхранение на мебели, багаж и стоки: сигурно, гъвкаво, достъпно.

С Хамали Люлин имате възможности за съхранение, за да запазите вещите си безопасни, докато не сте готови да приемете доставката.
Ние предлагаме складови помещения, както краткосрочни, така и дългосрочни за вашите ценни вещи. Следователно, ако нямате готово жилище за нанасяне или в момента то се строи, няма какво да се безпокоите, ние можем да съхраним вашите стоки в нашите просторни и добре оборудвани помещения за съхранение. Можете да оставите вещите си за колкото време пожелаете. Склада ни е с охрана и може да бъдете спокойни за сигурността на вашата стока. Постоянно сме на разположение за приемане или предаване на вещите, нашите хамали ще бъдат мобилизирани по спешност, ако се налага бързото освобождаване на вашето обзавеждане.

Каква опция за съхранение имам нужда?

Може да искате да съхранявате артикули за няколко седмици или няколко месеца. Или може да се наложи да съхранявате някои елементи в продължение на шест месеца, година или дори повече. Какъвто и да е вашия времеви срок, ние ще предложим услуги и отстъпки, които да отговарят на вашите планове. Възможностите за съхранение и услугите варират според количествата вещи и срока на заеманата площ. Свържете се за повече подробности. Прочети повече

РАЗОПАКОВАНЕ И СГЛОБЯВАНЕ СЛЕД ПРЕМЕСТВАНЕ

Ние знаем, че след голямо преместване идва ред на разопаковане и подреждане на вещите. Нека ви помогнем в организирането и разопаковането на кашоните в новия ви дом. Заедно с другите услуги за преместване и тази може да бъде включена. Тази услуга е идеална за тези хора със зает начин на живот или млади хора които ще се нуждаят от известно време със семейството си. Ние правим всеки ход удобен чрез предоставяне на крайни услуги, вариращи от опаковане и транспортиране до разтоварване и разопаковане. Нашите услуги включват и изхвърляне на опаковките след разопаковането. Сглобяваме всякакви мебели, които са били демонтирани преди преместване и ги поставяме в правилните помещения или ги подреждаме там където ги искате. Услугите за разопаковане включват: Внимателно изваждане и разопаковане на артикулите от кутията. Избърсване и почистване на зоната за правилно разполагане на неопакованите предмети. Изхвърляне на опаковките. Правилно позициониране на артикулите.

Close Menu