ОпакованеУСЛУГИ ПО ОПАКОВАНЕ – ПРОДАЖБА НА КАШОНИ И ОПАКОВКИ

Опаковането е изкуство. Тези оскъдни орнаменти, порцелан, кристал и произведения на изкуството се нуждаят от специални грижи и внимание. Ние от Хамали Люлин използваме най-качествените и здрави опаковъчни материали. Ние можем да опаковаме почти всичко. Ние можем да ви спестим време и да гарантираме, че вашите стоки ще пристигнат непокътнати в местоназначението си. Ние сме специализирани в правилното опаковане на крехки и чупливи, висококачествени продукти, включително антики, електроника, кристал, порцелан. Нашето опаковане е идеално не само за вътрешно преместване, а също така за международни превозвачески премествания където са необходими големи контейнери и дълги разстояния, като гарантираме, че всичките ви стоки пристигат в новата ви дестинация непокътнати и запазени.
Използвайки голямо разнообразие от висококачествени опаковъчни продукти, включително опаковки с мехурчета и одеяла, ние ще използваме богатия си опит за да предложим сигурна и ефикасна защита на вашите мебели и стоки от тежките превози на дълги разстояния. Списък с вашите вещи ще бъде предоставен на екипа, включително допълнителни инструкции, за да улесни разопаковането ви.
Нашият висококвалифициран екип ще обработи вещите ви с най-голяма грижа, за да се гарантира че артикулите няма да са повредени. Всички кашони са етикирани според стаята и предметите в нея. Ако искате да спастите разходи, но все пак искате да се възползвате от услугите за опаковане, ние предлагаме и частично опаковане като вие се заемате с това което е по лесно и е по силите ви, за нас остава по сложната част.

Офис преместване  |  Преместване на багаж  |  Складиране на багаж  |  Транспортни услуги  |  Цени  |  Хамалски услуги София

Вашата най-добра гаранция за защита

Как трябва да се справите с опаковането на вещите си? С услугите за опаковане Хамали Люлин ще приготвят вашите стоки и мебели бързо и сигурно за безпроблемна доставка.

Коя опаковка трябва да избера?

Ние ще препоръчаме услугите си за опаковане като част от хода на пълно обслужване. Така ще носим отговорност не само при преместване на вашите мебели, но и при опаковане на чупливата техника. Хамали Люлин са обучени в най-добрите техники и винаги използваме качествени материали. Ако мислите, че можете да се справите с опаковането, все пак, попитайте нашите сътрудници за ценовите опции за пълно опаковане или частично, от какви точно размери кашони имате нужда.

Как опаковаме вашите вещи?

Когато дойде време да опаковате нещата си, наш екип идват във вашия дом с всички необходими кашони и материали.
Ще се нуждаем от маса на която да работим
Внимателно ще обвиваме с бабъл фолио чупливите предмети и поставяме в малки кашони, като допълнително ще са надписани и номерирани.
Дрехите се поставят в подходящи кашони с закачалки, готови за носене когато разопаковате.

РАЗОПАКОВАНЕ И СГЛОБЯВАНЕ СЛЕД ПРЕМЕСТВАНЕ

Ние знаем, че след голямо преместване идва ред на разопаковане и подреждане на вещите. Нека ви помогнем в организирането и разопаковането на кашоните в новия ви дом. Заедно с другите услуги за преместване и тази може да бъде включена. Тази услуга е идеална за тези хора със зает начин на живот или млади хора които ще се нуждаят от известно време със семейството си. Ние правим всеки ход удобен чрез предоставяне на крайни услуги, вариращи от опаковане и транспортиране до разтоварване и разопаковане. Нашите услуги включват и изхвърляне на опаковките след разопаковането. Сглобяваме всякакви мебели, които са били демонтирани преди преместване и ги поставяме в правилните помещения или ги подреждаме там където ги искате. Услугите за разопаковане включват: Внимателно изваждане и разопаковане на артикулите от кутията. Избърсване и почистване на зоната за правилно разполагане на неопакованите предмети. Изхвърляне на опаковките. Правилно позициониране на артикулите.

ПРЕДЛАГАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВСЕОБХВАТНИ И ЕКСПЕРТНИ УСЛУГИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИСИ И АПАРТАМЕНТИ

Close Menu