Преместване на багаж и мебели

ХАМАЛИ ЛЮЛИН – ПРЕМЕСТВАНЕ В СОФИЯ

Хамали Люлин са експерти по преместване. Можем да се справим с всяка къща, офис или апартамент, независимо от количеството багаж и мебели които имате, независимо къде и на кой етаж се намират и независимо дали ще се преместват с или без асансьор. Можем да работим по фиксирана оферта, като посещаваме вашия дом и оценяваме размера и изискванията на вашето преместване, или можем да таксуваме на час, предлагайки комплексни хамалски услуги. Също така, се ангажираме с предварително опаковане на цялата ви покъщнина и разопаковане на новото място. Ако няма къде да съхраните вещите си, ние можем да ги закараме в наше чисто, сухо и безопасно съоръжение, което служи специално за складиране на багаж. Ние от Хамали Люлин извършваме всичко това професионално, като гарантираме, че преместените мебели и покъщнина, ще бъдат транспортирани безпроблемно и доставени на новото място в същият им вид. Нашата основна мисия е да предлагаме винаги качествени услуги и постигнем 100 % удовлетвореност на клиентите при преместване на дома. Ние извършваме основно преместване на фирми и частни лица на територията на град София и страната. Стремим се да направим целия процес лесен за вас. Имаме голям опит в опаковане и преместване на дома, като предлаганите от нас професионални и надеждни хамалски услуги ще донесат удовлетвореността на клиентите. Екипът ни е обучен да идва в точен час и извършва де/монтаж, опаковане и пренасяне според вашите изисквания или според договореностите извършени по времето на огледа. Нашите хамали, ще помогнат с всички аспекти на преместването, от планиране и изпълнение до самия завършек. С нашия учтив екип, любезно обслужване на клиентите и конкурентни цени, имате достатъчно стимул да наемете нашата услуга. Добавихме повече изкушения под формата на безплатни неща.

НАДЕЖДНИ УСЛУГИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ

Базирани в София, Хамали Люлин осигуряват безопасни, надеждни, точни и рентабилни хамалски услуги, преместване на дома, преместване на офиси, като се грижат за вашите вещи и гарантират безопасността на всяка част от обзавеждането при товарене, преместване или транспортиране на новото място. Ако се опитвате да намерите надеждна хамалска компания в София, ние сме най-доброто решение да направите вашето преместване сигурно и спокойно.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДОМА

Преместване на апартаменти, къщи, вили в София и страната.

Цялостната подготовка за едно преместване на жилищно обзавеждане не е лека задача, но ако сте ангажирали надеждна и опитна фирма за преместване, това би станало бързо, без да отнема от ценното ви време. Как да се подсигурим с опитен екип за преместване? В повечето случаи това става чрез познати, които вече са ги ползвали веднъж и са останали доволни. Този вариант е най-предпочитан. Също така, чрез търсачката на Гугъл, ще откриете изобилие от фирми за преместване към които да се обърнете. Но съществува малък риск да не попаднете на качествено обслужване.

Нашият екип се състои от 10 професионални и силно мотивирани хамали, които са готови да ви обслужат подобаващо, така както бихте искали да стане. Предлагаме съдействие за всякакви премествания, опаковане, товаро разтоварни и транспортни услуги на стоки и вещи в София и цялата страна.

Цялостно обслужване от оглед, оферта и договор до доставка на вещите в новото ви жилище.

Хората се преместват по всякакви причини. Някои идват да работят в престижни фирми, други продават, за да се преместят в ново и модерно жилище. Независимо къде купувате, нашите хамали ще могат ефективно и качествено да преместят вашето обзавеждане. Екипът на Хамали Люлин имат много опит в преместване на жилища в София и страната, така че не е нужно да се притеснявате за преместването си, когато използвате нашата фирма. Гарантираме, че преместването на дома ви, ще премине лесно и внимателно, като предварително опаковаме всеки един предмет или мебел, преди да напусне дома ви. Вещите ще пристигнат в новото жилище навреме, защитени максимално и без повреди.

Всички наши решения са персонализирани: нашият високо обучен персонал, след безплатно проучване в дома, ще може да ви предостави най-добрите решения, отговарящи на вашите нужди и изисквания за сигурност и безопасност.

Широката гама от услуги, които предлагаме, осигуряват бърз и точен отговор на вашите нужди: ще можем да ви дадем най-доброто възможно решение за оптимизиране на вашия график и цената за качествено преместване, осигурено с експертна професионална грижа.

ХАМАЛИ ЛЮЛИН

Ние сме сформиран екип от професионални и надеждни хамали с офис в ж.к.Люлин 4. Поради тази причина сме избрали сайта ни да носи името Хамали Люлин. Предлагаме изключителни всеобхватни и експертни вътрешни услуги за преместване на офиси и апартаменти в София, както и товарни транспортни услуги в страната. Нашите експерти разбират уникалното изискване на клиентите и персонализират услугите според техните нужди. С нашето умение да се справим с преместването на офиси и жилища, било то просто или сложно, цялостно или частично, не би било повече стресиращо и трудно. Нашите хамалски услуги не включват само преместване и транспорт. Можете да се възползвате от опаковане, товарене, разтоварване, качване на стоки и материали, извозване на отпадъци, пренасяне на пиана, каси, машини, техника, апаратура, както и съхранение на багаж в наш склад.

Нашите усъвършенствани техники, висок стандарт на складова база за складиране на мебели, най-съвременните товарни камиони и качествени хамали ще направят услугите за преместване напълно лесни и без стрес. Нашата надеждност и точност в хамалските услуги доставят голямо удовлетворение на нашите клиенти. Хамали Люлин осигуряват надеждна услуга като преместване на офиси, преместване на жилища, товаро разтоварна дейност и транспорт в София и страната.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ?

Компанията се управлява от опитни и подбрани работници, които се стремят да предоставят възможно най-висок стандарт качествени хамалски услуги и преместване на своите клиенти. Предлагаме широк спектър от услуги които да са ви от помощ при нужда. Експресно обслужване и без почивен ден. Отзивчивост, коректност и лоялност към всеки клиент.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ВСЕОБХВАТНИ УСЛУГИ И ЕКСПЕРТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИСИ И АПАРТАМЕНТИ. ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА И ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА ЗА ВАШЕТО ПРЕМЕСТВАНЕ!

Офис преместване  |  Продажба на кашони  |  Складиране на багаж  |  Транспортни услуги  |  Цени  |  Хамалски услуги София

Вие питате, ние отговаряме!

Всяко преместване се оценява според количеството вещи и местонахождението където трябва да се транспортират. При нужда от услуги като де/монтаж или опаковане, също играе роля при сформиране на ценова оферта. Виж цени След като предоставите информация относно вашето преместване и от какви услуги имате нужда, ще изпратим оферта за одобрение.

Може да се възползвате от всякакъв тип преместване – сваляне, качване, разместване от едно място на друго. Готови сме да предложим широк спектър хамалски услуги с или без товарен транспорт. Направете предварителна заявка – седмица по рано преди обявената дата за преместване на вашия дом или офис.

Цената на услугата се определя от сложността на възложената задача и обема на работа. Извършваме всякакви хамалски услуги независимо от часовото им време.

В сайта можете да разгледате видовете кашони които предлагаме и техните цени. Предлагаме различен асортимент качествени опаковки за вашето преместване и съхранение. Ако срещате затруднения в избор на опаковка, ние сме насреща. След като се свържете с нас, ще ви предоставим пълна информация и помогнем да вземете правилното решение.

Кашоните и опаковките могат да се разгледат на посочения в сайта адрес.