Преместване на багаж и мебели

ХАМАЛИ ЛЮЛИН – ПРЕМЕСТВАНЕ В СОФИЯ

Хамали Люлин са експерти по преместване. Ние можем да преместим вашата къща, офис, апартамент независимо от количеството вещи, независимо къде и на кой етаж, с или без асансьор. Можем да работим по фиксирана оферта, като посещаваме вашия дом и оценяваме размера и изискванията на вашето преместване, или можем да таксуваме на час предлагайки комплексни хамалски услуги. Можем предварително да опаковаме цялата ви покъщнина и да разопаковаме на новото място. Същевременно ако няма къде да съхраните стоката си, ние можем да ги закараме в наше чисто, сухо и безопасно съоръжение, който служи специално за складиране на багаж. Ние от Хамали Люлин извършваме всичко това професионално и ви уверяваме че преместените стоки, мебели и офис инвентар няма да бъдат повредени и транспортирани безпроблемно. Нашата основна мисия – преместване на офиси, жилища или товарен транспорт в страната ще бъдат направени лесно и безопасно от Хамали Люлин. Ние преместваме частни лица, търговски офиси и компании из цяла София. Стремим се да направим целия процес лесен за вас. Имаме голям опит в сферата на преместването и предлаганите от нас хамалски услуги ще донесат удовлетвореността на клиентите. Екипът ни е обучен да идва в точен час и извършва де/монтаж, опаковане и пренасяне според вашите изисквания или според договореностите извършени по времето на огледа. Нашите изпълнители по преместване ще помогнат с всички аспекти на преместването, от планирането до изпълнението. С нашия учтив екип, любезно обслужване на клиентите и конкурентни цени, имате достатъчно стимул да наемете нашата услуга. Добавихме повече изкушения под формата на безплатни неща.

НАДЕЖДНИ УСЛУГИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ

Базирани в София, Хамали Люлин осигуряват безопасни, надеждни, точни и рентабилни хамалски услуги, преместване на дома, преместване на офиси, като се грижат за вашите вещи и гарантират безопасността на всяка част от обзавеждането при товарене, преместване или транспортиране на новото място. Ако се опитвате да намерите надеждна хамалска компания в София, ние сме най-доброто решение да направите вашето преместване сигурно и спокойно.

Офис преместване  |  Продажба на кашони  |  Складиране на багаж  |  Транспортни услуги  |  Цени  |  Хамалски услуги София

ХАМАЛИ ЛЮЛИН

Ние сме сформиран екип от професионални и надеждни хамали с офис в ж.к.Люлин. Затова и носим името си Хамали Люлин. Предлагаме изключително всеобхватни и експертни вътрешни услуги за преместване на офиси и апартаменти на всички свои клиенти в цяла София и транспортни хамалски услуги в страната.

Нашите експерти разбират уникалното изискване на клиентите и персонализират услугите според техните нужди.

С нашето умение да се справим с преместването на офиси или жилища, било то просто или сложно, цялостно или частично, не би било повече стресиращо и трудно.

Хамалските ни услуги не включват само преместване и транспорт, но и други услуги като опаковане, товарене, разтоварване, качване на стоки и материали, извозване на отпадъци, пренасяне на пиана, каси, машини, техника, апаратура, както и съхранение на багаж в наш склад.

Нашите усъвършенствани техники, висок стандарт на складова база за складиране на мебели, най-съвременните товарни камиони и качествени хамали ще направят услугите за преместване напълно лесни и без стрес. Нашата надеждност и точност в хамалските услуги доставят голямо удовлетворение на нашите клиенти. Хамали Люлин осигуряват надеждна услуга като преместване на офиси, преместване на жилища, товаро разтоварна дейност и транспорт в София и страната.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ?

Компанията се управлява от опитни и подбрани работници които се стремят да предоставят възможно най-висок стандарт на качествени хамалски услуги и преместване на своите клиенти. Предлагаме широк спектър от услуги които да са ви от помощ при нужда. Експресно обслужване и без почивен ден. Отзивчивост, коректност и лоялност към всеки клиент.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВСЕОБХВАТНИ И ЕКСПЕРТНИ УСЛУГИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИСИ И АПАРТАМЕНТИ

Close Menu