Съхранение на мебелиСЪХРАНЕНИЕ НА БАГАЖ В НАШ СКЛАД

Много семейства сега се преместват във временно настаняване в района, в който желаят да живеят, за да получат по-добро усещане за обкръжението и как ще посрещнат бъдещите си нужди. Вместо да премествате всичките си вещи, съхранението е жизнеспособна опция. Нашите превозвачи осигуряват специализирано модулно съхранение в сигурни съоръжения, създадени специално за защита на ценните ви вещи. Ако някой от нашите клиенти пътува в чужбина със задължения за няколко месеца, те са щастливи да запазят мебелите си в нашия склад за съхранение в София. Ще бъде таксуван на база месечен наем. Защото е много по-евтино и по-безопасно, да съхранявате в нашите надеждни хранилища, отколкото да плащате наема за апартамент. Нашите услуги за складиране и съхранение гарантират за тяхната ефективност и съвременен бизнес модел, като продължават да помагат и същевременно съобразяваме с изискванията на нашите клиенти.

Съхранение на мебели, багаж и стоки: сигурно, гъвкаво, достъпно

С Хамали Люлин имате възможности за съхранение, за да запазите вещите си безопасни, докато не сте готови да приемете доставката.
Ние предлагаме складови помещения, както краткосрочни, така и дългосрочни за вашите ценни вещи. Следователно, ако нямате готово жилище за нанасяне или в момента то се строи, няма какво да се безпокоите, ние можем да съхраним вашите стоки в нашите просторни и добре оборудвани помещения за съхранение. Можете да оставите вещите си за колкото време пожелаете. Склада ни е с охрана и може да бъдете спокойни за сигурността на вашата стока. Постоянно сме на разположение за приемане или предаване на вещите, нашите хамали ще бъдат мобилизирани по спешност, ако се налага бързото освобождаване на вашето обзавеждане.

Офис преместване  |  Продажба на кашони  |  Преместване на багаж  |  Транспортни услуги  |  Цени  |  Хамалски услуги София

Каква опция за съхранение имам нужда?

Може да искате да съхранявате артикули за няколко седмици или няколко месеца. Или може да се наложи да съхранявате някои елементи в продължение на шест месеца, година или дори повече. Какъвто и да е вашия времеви срок, ние ще предложим услуги и отстъпки, които да отговарят на вашите планове. Възможностите за съхранение и услугите варират според количествата вещи и срока на заеманата площ. Свържете се за повече подробности.

Close Menu