ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ С ПАДАЩ БОРД В СОФИЯ И СТРАНАТА

Ние от Хамали Люлин сме много наясно с вашите емоции, свързани с най-скъпите ви ценни вещи. Така че, за да ви предпазим от притесненията относно безопасността и сигурността на вашите стоки по време на транспортиране, ние се застраховаме с услугата опаковане и преместване. Ние използваме товарни транспортни средства от най-висок клас така, че вашите мебели и багаж да останат защитени от прах, повреди и други.

Цялостната транспортна услуга се изпълнява, когато се възползвате от целия движещ се пакет, където можете да оставите всичко на нашите ръце от самото опаковане и демонтажни услуги до качване на вещите в новото ви жилище. Нашата отговорност е да се грижим за вашите ценни стоки през цялото пътуване.

Можете да се възползвате от нашите транспортни услуги в София и страната за преместване на всякакво домакинско или офис оборудване и много други. Напълно разбираме, че транспортът играе ключова роля за успеха на всеки бизнес и това е причината да ви предоставим специално пригодена транспортна услуга, за да се справите с вашите редовни нужди от преместване. Освен това, можете да изберете персонализирана транспортна услуга, където сами ще изпълните другите стъпки за преместване и ние ще ви помогнем при превозването на вашите стоки, където пожелаете. Гарантираме доставянето на стоки чрез правилно избран маршрут или по-ваше желание. Централните части на София не са проблем за нашите камиони при товарене или разтоварване на стоки и товари. Ще отговорим на нуждите ви по всякакъв възможен начин.

Какво трябва да знаем преди да наемем товарен транспорт?

Първо да попитате за цени на услугите. виж ЦЕНИ. Те се определят според дестинацията и тонажа на превозното средство. Също така, според вида на стоката, трябва да сте наясно какъв обем и тонаж товарен превоз ви е нужен. В базата разполагаме с товарни закрити бусове и камиони с падащ борд до 2 тона с различен обем.

Нуждаете ли се от помощ в товарене и разтоварване?

Това също е от значение, особено когато се налага сериозна хамалска помощ. Не надценявайте вашите възможности, най-доброто решение е да изберете опитни хамали, които ще свършат всичката работа професионално и за кратко време.

Има ли такса престой на товарния превоз?

Когато се товари и разтоварва в рамките на допустимото време около 2 часа, не се налага допълнително плащане. Поради възникнали обстоятелства не по наша вина се налага дълъг престой на транспортното средство при товарни и разтоварни услуги, тогава предварително се прави договорка. Доставка на вашата стока до адрес, може да бъде доставена от нас, без да се налага да идвате на място, ако предварително всичко сте подготвили.

Какви услуги предоставяме?

Нашите товарни транспортни услуги са изцяло пригодени и удобни за товарене, преместване и разтоварване на офис инвентар, техника или преместване на дома. Консултирайте се с нас относно избора на товарен транспорт. Според обема и количеството на вашето преместване, ние ще изберем подходящия превоз.

Услугите които предлагаме са:

Товарни транспортни услуги с падащ борд за град София, област и страната до 2 тона. Предоставяме палетна количка.

Видове стоки за превозване:

Транспортиране на мебели, техника, апаратура, строителни материали от борси, домашни вещи, офиси, складово оборудване, оборудване от ресторанти, аптеки, хотелско оборудвване, болници, училища, детски градини, държавни институции.

Тъй като бизнеса става все по-динамичен, преместването на офиси и преместване на дома се превърна в редовна нужда в големите градове. Независимо до коя точка в страната се местите, нашите професионални шофьори са специално обучени и квалифицирани да обезопасят товара и доставят до крайната точка по организиран и безпроблемен начин. Разполагаме с кашони и опаковъчен материал, който допълнително ще предпази вашата стока.

Интелигентният ни опит, експресното обслужване и готовността да предложим най-добрите решения на своите клиенти, прави нашата фирма по-добър избор от конкурентите.

Офис преместване  |  Продажба на кашони  |  Складиране на багаж  |  Преместване на багаж  |  Цени  |  Хамалски услуги София

Вие питате, ние отговаряме!

Независимо каква стока ви предстои да превозите, нашите бусове са оборудвани с приспособления за укрепване на товара. Получавате сигурност и надеждност при транспортиране на вашите вещи до избрана от вас дестинация.

Не предлагаме групажни транспортни услуги в София, страната и чужбина.

Винаги когато имате затруднение, можете да получите съдействие и помощ при подреждане или натоварване на стоката.

Предоставяме бърза и качествена транспортна услуга съобразена с нашият график.

Времето нужно за натоварване и разтоварване на една стока е до два часа. Когато се налага повече време престой, цените се определят предварително.

Вашето мнение за нас

5/5
С тази компания си партнираме успешно вече 2 години. Ползваме техните товарни превози за превозване на офис техника и оборудване в София и страната. Екипът им е любезен и коректен и изпълняват прецизно и в срок поръчките ни. При необходимост от помощ и консултация са винаги насреща и подхождат с висок професионализъм. За времето през което работим заедно са доказали своята компетентност и качество на предлаганите услуги.
Айкор България
5/5
Винаги много експедитивно и точно предлагат транспортни услуги до избрана от вас дестинация. Много сме доволни от съвместната ни работа и горещо препоръчвам професионалните услуги на Хамали Люлин на наши клиенти и партньори.
ДА Консулт
5/5
Стриктно изпълняват поетите ангажименти, пазят и полагат грижа за укрепване на товара и навременната и доставка. Удоволствие е да се работи с тях. Препоръчвам фирмата като надежден и коректен партньор за превозване на вашият товар.
Брейн Сторм