Качествено и евтино чистене на мазета и тавани

Качествено и евтино чистене на мазета и тавани

Как да си почистим мазето или тавана от старите и неизползваеми вещи?

Все някога идва момент в който решавате да освежите вашето мазе, таван или дори жилището. Започвате от ремонтните дейности, търсене на фирма която да извърши всичко това или с една дума, започва ходене по мъките. Но когато става въпрос за мазе или таван, преди да ги освежите се питате – как да се отървем от битовите отпадъци. Важното е тук, ако не можете да се справите сами и сте решили да потърсите фирма за почистване на мазета, тавани, да знаете предварително колко ще ви коства това. Поискайте оглед за да имате точна информация. За ваше сведение цените варират различно, според вида и количеството на вещите. Все пак не трябва да се подценява тази работа заради мръсотията, заразите или непосилния труд при сваляне на боклуците от високите етажи без асансьор. Работата е за хора които ежедневно го вършат това и са свикнали с мръсотията и вонята от вехтошарския боклук.

Ние от Хамали Люлин имаме такава практика и сме се сблъскали с много подобни случаи. Винаги поднасяме точни и крайни цени след направен оглед. Също така предлагаме извозване на строителни отпадъци от всякакво естество, изхвърляне на клошарски или битови отпадъци, стари мебели, дограма и много други. Огледа в повечето случаи е важен за нас, така се информираме за състоянието на вашето мазе, колко отпадъци има, вида на транспортното средство, колко работна ръка ще извърши почистването на отпадъците и т.н. Съществува доста честа практика и желание от страна на клиента да изхвърляме отвън пред кофите, но глобите са солени и ние не предлагаме такъв вид услуга. Разполагаме с камиони за извозване и изхвърляне на строителни и битови отпадъци които транспортират до депо Враждебна. След като направим оглед, ще ви предложим цена която включва цялостна услуга без скрити или допълнителни такси. Винаги крайна цена която не подлежи на промяна преди и след свършената работа. Разполагаме с опитен екип, камиони, собствени чували и всичко необходимо за почистване на мазе или чистене на тавани.

Винаги може да разчитате на нас по-всяко време на деня, както и в събота, неделя. Добре би било да направите заявка един или два дни по-рано, така ще сте спокойни, че ще бъдем на ваше разположение в този ден.

Наравно с извозване на отпадъци, можем да изчистим запустели терени или дворове, гараж или склад. Какъвто и обект да имате без значение, огледа е честа практика за нас. Така сме сигурни, че ще свършим работата докрай и винаги подготвени.

Вашият коментар

Close Menu