You are currently viewing Цени за изхвърляне на строителни отпадъци и извозване в София и окръг

Цени за изхвърляне на строителни отпадъци и извозване в София и окръг

Нашите специалисти по извозване на строителни боклуци предлагат услугата на ниво, експресно не само в София, но в цяла област и близките градове. Знаем изискванията на клиентите, а именно бързо обслужване, перфектно почистване и на добри цени.

Почистване и извозване на отпадъците почти винаги се извършват комплексно. Предлагаме всякакъв вид услуги в сферата на почистване, изхвърляне и извозване на боклуци, като се съобразяваме все пак с изискванията и желанията на клиента. По долу можете да разгледате нашите цени за извозване на отпадъци. Ако не намирате вашата услуга се свържете с Хамали Люлин.

Как се таксуват цените за извозване на строителни отпадъци? Всичко зависи от вида, обема и местонахождението на боклука. Нашата група по извозване на отпадъци разполага с неограничено количество чували в случай, че те са в насипен вид. За нас няма пречка и притеснения в какъв вид ще ни поднесете отпадъците. Независимо от тяхното количество, ще реагираме адекватно и достатъчно бързо, за да ви освободим от ненужните строителни отпадъци.

Цени за изхвърляне и извозване на строителни боклуци в София и област

Изхвърляне на 20 броя x 25 кг. от партер – 130 лв. Включва такса смет, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 30 броя x 25 кг. от партер – 150 лв. Включва такса смет, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 40 броя x 25 кг. от партер – 170 лв. Включва такса смет, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 50 броя x 25 кг. от партер – 190 лв. Включва такса смет, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 70 броя x 25 кг. от партер – 240 лв. Включва такса смет, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 20 броя x 25 кг. от 1 ет. и 2 ет. Без асансьор – 130 лв. Включва такса смет, сваляне, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 30 броя x 25 кг. от 1 ет. и 2 ет. Без асансьор – 150 лв. Включва такса смет, сваляне, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 40 броя x 25 кг. от 1 ет. и 2 ет. Без асансьор – 180 лв. Включва такса смет, сваляне, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 50 броя x 25 кг. от 1 ет. и 2 ет. Без асансьор – 200 лв. Включва такса смет, сваляне, натоварване и превоз.

Изхвърляне на 70 броя x 25 кг. от 1 ет. и 2 ет. Без асансьор – 280 лв. Включва такса смет, сваляне, натоварване и превоз.

  • Извозване на строителни отпадъци от по горните етажи, без асансьор – по договаряне.
  • Сваляне с асансьор, цените са същите както при извозване от партер. /виж по-горе/.

 

Цени за почистване на дворове и парцели в София и област

Цените се калкулират основно според количеството на строителните отпадъци и най-вече, че тук имаме събиране и носене на материала. Парцелите са с различни площи и зависи на какво максимално близко разстояние може да спре товарен автомобил до самия боклук.

Цени за събиране и натоварване на отпадъци 2 кубика – 200 лв. с включен превоз и такси.

Цени за събиране и натоварване на отпадъци 3 кубика – 240 лв. с включен превоз и такси.

Цени за събиране и натоварване на отпадъци 4 кубика – 280 лв. с включен превоз и такси.

  • Важно значение има и мястото на товарене. Посочените цени са за района на град София. Предлагаме почистване или извозване на близки около София места, както и оглед на обекта.

Разполагаме с различен обем и тонаж товарен бус, контейнер 4 кубика и самосвал 3 кубика. Също така може да се доверите на нашият бърз и организиран екип хамали, които ще съберат, натоварят и извозят вашите ненужни строителни отпадъци. При експресна заявка можете да се свържете незабавно с нас всеки ден от 09.00 до 18.00 часа на телефон 0888385951.

Вашият коментар