You are currently viewing Извозване на стари мебели и битови отпадъци в София и областта

Извозване на стари мебели и битови отпадъци в София и областта

Хамали Люлин предлага широк спектър хамалски услуги с дългогодишен опит. Работим в района на София-град и околностите. Вършим работата бързо, ефективно и чисто. Разполагаме с екип професионалисти, собствен транспорт и работим с лицензирани сметища, до които извозваме отпадъците. Готови сме да изпълним всяка поръчка независимо от нейния обем и да пренесем всичко от врата до врата.

Специализирали сме се освен в пренасяне на всякакви по размери вещи, така и в извозване на битови отпадъци и стари непотребни мебели. Работата на клиента се състои единствено в това да се свърже с нас и поиска оферта, след което да направи поръчка, разбира се, ако цената го задоволява. За да предложим точна цена на услугата, независимо каква е тя в сферата на хамалските услуги, е препоръчително да се запознаем със същността на обекта. Ще преценим колко хора и каква транспортна техника да изпратим, за да свършим работата експресно и чисто.

Много хора считат изхвърлянето и извозването на мебелите за слабо квалифициран труд и поради тази причина, често се заемат с него сами или с помощта на приятели и съседи. В крайна сметка работата е свършена по някакъв начин, но са загубени много време, нерви и усилия, а за съжаление нерядко се стига до неприятни контузии с дългосрочни последици. Нека бъдем честни – Вашите приятели не са особено щастливи, когато ги викате да изхвърлят мебелите.

Ние от Хамали Люлин сме наясно, че всяка дейност има своите специфики и особености. Затова считаме, че всеки върши най-добре и най-ефективно работата от която разбира – опитът и рутината се придобиват с времето и практиката, няма как да ги имате, ако Ви се налага да пренасяте мебели веднъж на три години. Нашите екипи се занимават с извозване на мебели и неудобни товари ежедневно, така че оставяме на Вас преценката кой ще свърши работата по-бързо, по-лесно и по-добре.

Всички знаем кои мебели са най-трудни за изхвърляне – тежки маси от масивно дърво, големи секции и бюра, дивани, скринове, бюфети, при чието извозване вече задължително е нужна богата професионална практика. Наред с контузиите които може да си причините при товарене и изхвърляне на тази тежка и неудобна мебелировка, голяма е вероятността да оставите сериозни белези по касите на вратите  и по ъглите на стените си. Често се случва дори да се отрони мазилка, което води до допълнителни разходи за възстановяване на щетите след свършената „работа“.

Липсата на асансьор, както и тесните стълбища и междуетажни площадки в редица кооперации и фамилни къщи е допълнителна пречка при сваляне и изхвърляне на тежки и обемни мебели. Това прави задачата по изнасянето им още по-сложна, тежка и неприятна. Друг е въпросът, че дори  да разполагате с асансьор, има специфични мебели и плоскости, които няма как да се поберат в тясната му кабина.

Има редица случаи, в които се налага апартамент или къща да се освободят изцяло от всякакви мебели и битови отпадъци. Особено неприятно и трудоемко е, когато помещението е отдавна запустяло и неподдържано. Тогава трябва да бъдете подготвени за всякакви изненади – огромно количество прах, боклуци, плесени, натрупване на много мебели в помещенията, подути от влага и непоправимо зацапани плоскости и повърхности, и може би най-неприятното – залежали хранителни продукти, буркани, зимнина, големи популации от различни насекоми – хлебарки, паяци, гъсеници и други. Това са ситуации към които трябва да се подхожда предпазливо и внимателно – ползването на защитни маски и облекла е силно препоръчително. Нашите екипи са на разположение – ще сортираме и изнесем всичко, а повярвайте – няма да Ви се иска да се докосвате до голяма част от мебелите и отпадъците, които ние ще изкараме от помещенията. След като работата е свършена, по Ваше желание ще хигиенизираме помещенията, а отпадъците ще изнесем с наш транспорт до специално сметище.

Цени за изхвърляне на стари мебели и битови боклуци от жилища в София и област

Натоварване, почистване и извозване с товарен превоз 15 кубика340 лв. (включена такса смет)

Натоварване, почистване и извозване с товарен превоз 17 кубика380 лв. (включена такса смет)

Натоварване, почистване и извозване с товарен превоз 19 кубика420 лв. (включена такса смет)

Натоварване, почистване и извозване с товарен превоз 32 кубика750 лв. (включена такса смет)

Ние сме насреща и когато Ви се наложи почистване на апартамент в който дълго време е гледан болен или инвалидизиран човек. За съжаление в такива случаи често помещението и особено леглата и матраците се случва да са силно замърсени и похабени. Почистването и изнасянето им се превръща в предизвикателство с което можем да се заемем.

Трудности може да срещнете и ако Ви се налага да изнасяте мебели от крайградска къща. В този случай организирането както на логистиката, така и на транспорта е по-сложно. Да не говорим, че в такива къщи често се събират големи количества битови отпадъци, които залежават с десетилетия. Оставете това на нас – ще изнесем всичко каквото пожелаете, независимо дали се намира в къщата, тавана, или мазето. Не е проблем да разчистим и изнесем отпадъците Ви от запустяли и неизползваеми постройки в двора, навеси, сайванти, стари плевни или помещения за отглеждане на животни.

Не се колебайте да ни потърсите, ако Ви се налага да разчистите складови помещения. Те нерядко са пълни с големи и най-вече тежки метални елементи, части, остаряла техника, неудобни за изнасяне, товарене и извозване. Професионалните ни екипи са добре подготвени и за това предизвикателство.

Насреща сме, ако Ви се налага да освободите офис, който вече не използвате. Обикновено този тип помещения са пълни с неудобни за разглобяване и пренасяне различни по размер бюра, маси, складирани в кашони папки с големи количества счетоводен архив. Предлагаме договор за извозване на ненужните мебели и документ за депонирането на вашият инвентар.

Дългогодишният професионален опит на екипите в Хамали Люлин ни позволява да Ви предложим пълноценна услуга с отлично съотношение цена-качество, извършена от добре обучени мъже за чиято висока квалификация гарантираме. Потърсете ни когато имате нужда от извозване на стари мебели – всичко останало е наша задача!

Вие питате, ние отговаряме!

Вещите които не са нужни и трябва да бъдат изхвърлени и извозени на депо се таксуват според обема и количеството им. Вземаме предвид и това, дали мебелите се изхвърлят от София или от друг град, дали ще бъдат свалени с или без асансьор. Лесно и удобно би било да запишете час за оглед и предложим оферта на място.

Според количеството на металните отпадъци, ще направим отстъпка от цената на услугата.

Районите за извозване на битови отпадъци са както в София, така и близките градове около София в радиус на 150 км.

Вашето мнение за нас

5/5
Хамали Люлин предоставиха качествено обслужване и кратки срокове на изпълнение. Давам основание да поставя висока оценка на екипа за тяхната отзивчивост и коректност към нас. Горещо препоръчвам като сигурен и надежден изпълнител за извозване на стари и ненужни мебели.
сем.Бояджиеви
Напълно заслужава доверието на бъдещите си клиенти, поради високото качество на предлаганите от тях услуги.
Габриела Кръстева
Като резултат от съвместната ни работа, ние се уверихме в коректността, бързината и професионализма с които изпълняват своите задължения, както и способността им да работят, създавайки приятна атмосфера и спокойствие.
ДСВ РОУД
Изразявам благодарността си към екипа на Хамали Люлин, които направиха компромис от цената за почистване и извозване на отпадъците от нашето мазе. Разбрани момчета, които ни влязоха в положение. Доволни сме!
Надежда Дончева ж.к.Красна поляна

Вашият коментар