Преместване и превоз на пиана и рояли с опит

Преместване и превоз на пиана и рояли с опит

Ако не знаете как да се справите с пренасяне на пиано или роял, бъдете спокойни. Фирма за преместване на музикални инструменти с голям опит ще направи пренасянето лесно и на добра цена. Освен с пренасяне на пиана и рояли в София, можем да транспортираме до всяка точка в страната. Предлагаме в услугата акордиране и опаковане. Техниката при изнасяне от дома, преместване и доставка не е лесна задача и човек без опит и познания е почти невъзможно да се справи. Затова цените при такъв вид услуга варират от 160 до 300 лв. в зависимост от това дали е пиано или роял.

Преместването на пиана и рояли с Хамали Люлин, гарантира тяхното опазване по време на транспортиране и пренасяне. Безкомпромисен професионализъм на добри цени.

Как вървят цените? Погледнато откъм сложността на преместване и теглото на музикалния инструмент, цените при нас са все пак достъпни. Най-евтиния вариант е когато се намира на нулев етаж. Транспорт в София е 60 лв, Пренасяне 20 лв./етаж, Минимална цена 160 лв, Опаковане 10 лв, Акордиране според състоянието на пианото, рояла.

Характеристики при преместване на пиано, роял. Много е важно да се знае предварително по какви стълби ще се пренася или от какви помещения се изнася. Вариантите са различни от изправяне на пианото до използване на кран, вишка, като това разбира се променя цената.

Важно! Преди самото преместване съветваме да се подходи първо с оглед и тогава да се предложи оферта според условията и видовете услуги.

Вашият коментар

Close Menu