You are currently viewing Товаро разтоварни услуги от надежден екип в София и област

Товаро разтоварни услуги от надежден екип в София и област

Нашата фирма за професионални хамалски услуги – Хамали Люлин е специализирана в товаро разтоварни дейности на територията на София и околностите. Разполагаме с опитен екип от здрави мъже, които знаят как най-лесно и бързо да пренесат всичко за което се сетите. За нашите хамали няма значение колко големи, тежки или неудобни за пренасяне са вашите мебели и оборудване – те работят с вещина и професионална техника така, че да ви спестят време и много излишни физически усилия. Хамали Люлин са на ваше разположение всеки ден от седмицата. Според нуждите ви, те ще дойдат с бус или камион, ще пренесат и натоварят всяка вещ, независимо от това колко са тесни стълбищата, на кой етаж живеете и дали асансьорът е малък или голям. За момчетата от Хамали Люлин няма невъзможни задачи!

Ползването на товаро разтоварни услуги се налага най-често при оборудването на нов дом, както и при промяна на местоживеенето. Със сигурност един от най-неприятните моменти е пренасянето на мебелите. То е свързано с тежко физическо напрежение, а често и с нелеки контузии. Свалете тази задача от плещите си и ни се обадете. Гарантираме, че нашите хамали ще свършат работата ви по-бързо и по-ефективно. При пренасянето на дома често има тежки, ръбести и обемни предмети – масивни дървени маси, скринове, секции. За да бъде възможно изобщо изнасянето на такива мебели, често се налага използването на специални здрави и дебели колани. Правилното им използване улеснява много работата при товарене и разтоварване, но изисква богат опит и професионална ръка. Не рискувайте да повредите мебелите на които държите – поверете ги на нашите хамали!

С особено внимание и грижа се отнасяме при пренасянето и товаренето на тежки и обемисти музикални инструменти като пиана и рояли, които са не само скъпи, но и заредени с особена емоционална стойност. Те са изключително трудни за повдигане и преместване, а всяко изпускане или дори неправилно накланяне могат да увредят фината техника в тях – затова препоръката ни е да не се заемате с местенето им сами.

Доверете се на нашия опит, ако държите мебелировката и техниката ви да бъдат професионално опаковани – ние от Хамали Люлин ще положим специална грижа нито една ваша вещ да не пострада при товарене, разтоварване и пренасяне.

В случай, че имате нужда от изнасяне и извозване на големи количества строителни отпадъци след ремонтни дейности, ние от Хамали Люлин знаем как това да стане бързо, чисто и ефективно. Повечето хора, предприемащи за пръв път основен ремонт на дома или вилата си, остават неприятно изненадани от огромните купчини греди, бетонни отломки, арматура и други отпадъци, които остават след това. Тяхното товарене и извозване е специфична задача, с която хора без съответния професионален опит и подходящата техника трудно могат да се справят сами.

Често пъти се случва да закупите или да наследите имоти като дворни места, вили, стари къщи и прилежащите към тях мазета и тавански помещения, които обаче са буквално задръстени с всякакви отпадъци, стари и непотребни вещи, които освен всичко друго са и чужди. В такива ситуации най-доброто решение е само едно – всичко да се изнесе и извози максимално бързо, за да можете да си освободите терен в новия имот, където и без това ви чака достатъчно друга работа. Решете този проблем с един замах – нашите професионални хамали ще са на място в удобния за вас ден и час, ще направят оглед и без забавяне ще пристъпят към разчистването на имота ви. Да не говорим за това, че мазетата и таваните са едни от най-опасните за разчистване и освобождаване помещения – те са тесни, тъмни, често изключително замърсени, влажни, с изгнили дъски и мухлясали стени. Обикновено такива помещения се превръщат в дом на цели колонии от насекоми и вредни гризачи.

Ние от Хамали Люлин сме на ваше разположение и за по-мащабни задачи –  пренасяне и товарене  на  офис оборудване – бюра, шкафове с документи, тежки каси, сейфове, сървъри, копирни машини и всякаква друга специфична офис техника. Изпълняваме услуги свързани с разглобяване на модули на обемисти офис мебели. Що се отнася до документацията ви, ще бъде грижливо сортирана според вашето желание в подходящи за целта здрави кашони. Изключено е да се отнесем небрежно към каквито и да било ваши фирмени документи.

Други товаро разтоварни услуги които предлагаме са товарене и разтоварване на ресторантско и хотелско оборудване – тежки мебели, машини, професионална кухненска и готварска техника.

Нашите хамали са на разположение и за по-трудоемки задачи – ще поемем всяка заявка за товаро разтоварни дейности при оборудване на големи обществени сгради – изнасяне на старо и нанасяне на ново обзавеждане в банки, училища, болници, поликлиники, лаборатории, стопански учреждения, цехове.

Професионалните ни хамалски екипи са готови за действие и когато ви се налага организация и транспорт по почистване на запустели имоти, вили, дворове и парцели от всякакъв вид строителни и битови отпадъци. При по-големи количества, те задължително ще дойдат на безплатен предварителен оглед, за да преценят каква група и техника да бъде изпратена на място.

Професионалистите от Хамали Люлин са насреща когато имате нужда от помощ при разчистване на големи производствени помещения, халета, както и при зареждането им с оборудване и стока. Не се колебайте да ни потърсите при нужда от разтоварване и натоварване на ваши камиони, колкото и голямо да е количеството стока.

За нас от Хамали Люлин няма такава задача свързана с товарене, разтоварване, пренасяне и транспорт, която да ни изплаши или откаже! Обадете ни се, за да се уверите сами!

Вашият коментар