Хамали Студенти – Преместване в София и Хамалски услуги

Хамали Студенти – Преместване в София и Хамалски услуги

Екип хамали студенти извършват пренасяне на мебели с товарен камион в София. Цени по джоба на всеки. Отстъпки за всички редовни клиенти. Обмисляте ли да се преместите в София? Нашият пълен наръчник предлага съвети за разходите за пренасяне, как да се подготвите за преместването и други аспекти които ще ви помогнат да направите вашия ход по-лесен и икономичен. Нашите хамалски услуги освен комплексни могат да бъдат избрани и частично. Предоставяме както хамали студенти с превоз, така и само транспортна услуга. Всичко зависи от избора на нашите клиенти.

Разходи за преместване в София Цените за преместване може да варират в широки граници и зависи от редица фактори. Някои от тези фактори включват:

 1. Тонаж и обем на превоза в София или страната.
 2. Количеството на преместваемите вещи и мебели.
 3. Тежки предмети – пиана, техника, апаратура, машини, каси.
 4. Етажи при сваляне и качване на вещите без асансьор.
 5. Необходимост от опаковане, де/монтажни услуги.

За да сравните офертите с хамалските фирми в София, попълнете нашия формуляр за заявка за оферта и ние ще ви изпратим пълен набор от цени на хамалски услуги и преместване. След това можете да изберете компания, която отговаря на вашите нужди.

Цената на услугата за преместване Освен разнообразието от хамалски услуги които предлагаме, вие може да намерите пакет, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Цената на преместването на услугите ще варира в зависимост от дейностите от които се нуждаете.

 • Услуги за почистване на мазета и тавани Цени 15 лв./куб
 • Де/монтаж преди преместване Цени 20 лв./час
 • Услуги за опаковане на вещи Цени 30% от стойността на преместване.
 • Услуги за преместване и превоз Цени 60 лв./час мин.време 2 часа.
 • Услуги за пренасяне на тежки предмети Цени 150-400 лв. В зависимост от това дали е пиано, роял, сейф.
 • Услуги за съхранение на стоки Цени 40-140 лв./мес.

Съвети за подготовка на преместване Набавете си кашони за съхранение и преместване, както и опаковъчни материали. Опаковайте вещите добре, за да може да стигнат невредими на новото място. Намерете хамали за пълно обслужване, като поискате оферта и посочите услугите от които се нуждаете. Набавете няколко оферти. Всички компании обслужват подобна цел, но цените на услугите им се различават значително по отношение на доставката и качеството. Ето защо е важно да изберете реномиран изпълнител. Избягвайте авансово плащане освен ако не сключите предварителен договор.

Работа при нас Набираме мъже до 45 години, студенти, както и работещи на смени 2/2, за товаро разтоварна дейност и много други хамалски услуги. Предлагаме редовна работа и дневно заплащане. За повече информация тук.

Вашият коментар

Close Menu